Allerhande renovatiewerken

Succesvol verbouwen, dat doe je met RN-P Woningbouw. Wij zijn je vakkundige partner voor grote en kleine verbouwingen en allerhande renovatiewerken in en rondom je woning. We zijn sterk in ruwbouw op maat, steeds volgens jouw planning en budget.

verbouwingswerken-r-np-bouwwerken
  • Metselwerk
  • Gevels veranderen
  • Kamers kleiner en groter maken
  • Ramen aanpassen
  • Vloeren uitbreken

Onze aanpak? We spreken af, voor grotere werken eventueel samen met je architect. Je vertelt ons je wensen, je toont je plannen… en zo komen wij tot een vrijblijvende offerte. Voelt dat goed? Dan plannen we de renovatiewerken meteen in.

Afbraak & aanbouw

Renoveren, dat betekent afbreken en weer opbouwen of aanbouwen. Onze metsers weten als geen ander wat daarbij komt kijken. Of je nu een bestaande woning wil uitbreiden, een garage wenst te laten bouwen of een extra aanbouw wil voorzien, alles is mogelijk. Wij breken bestaande muren af en trekken nieuwe muren op waar nodig.

Steunbalken plaatsen

Poutrels of steunbalken plaatsen is vaak onderdeel van een renovatie of verbouwing. Het is een goede oplossing wanneer je bijvoorbeeld een steunmuur wil afbreken. Dat is echter precisiewerk, en bij RN-P Bouwwerken weten we als geen ander hoe dit moet. Een correct en veilig verloop bij het plaatsen van steunbalken en alle andere verbouwingswerken, wij staan daarvoor garant!

renovatiewerken-r-np-bouwwerken

Onze realisaties