Aannemer voor allerhande renovatiewerken

Zoek je een aannemer voor kleine of grote renovatiewerken of verbouwingen? Succesvol verbouwen, dat doe je met R-NP Woningbouw. Wij zijn je vakkundige partner voor grote en kleine verbouwingen en allerhande renovatiewerken in en rondom je woning. We zijn als aannemer sterk in ruwbouw op maat, steeds volgens jouw planning en budget.

verbouwingswerken-r-np-bouwwerken
  • Metselwerk
  • Gevels veranderen
  • Kamers kleiner en groter maken
  • Ramen aanpassen
  • Vloeren uitbreken

We voorzien alles wat mogelijk is om de verbouwingswerken op de best mogelijke manier te kunnen uitvoeren, denk maar aan het plaatsen van steunbalken bij het verwijderen van draagmuren, totaalrenovaties van badkamer of keuken en ook voor een make-over van je gevel kan je bij R-NP terecht.

Onze aanpak? We spreken alles af, voor grotere werken doen we dit samen met je architect. Je vertelt ons je wensen, je toont je plannen … en zo komen wij tot een vrijblijvende offerte voor de verbouwingswerken die je in gedachten had. Voelt dat goed? Dan plannen we de renovatiewerken meteen in.

Verbouwingswerken van A tot Z

R-NP is jouw vakkundige partner voor grote en kleine verbouwingswerken en renovaties.  Onze expertise ligt in ruwbouw op maat, maar ook voor een renovatie en herinrichting kan je bij ons terecht. Onze vakmannen staan je doorheen heel de verbouwing bij en beantwoorden al je vragen of geven advies waar nodig. 

Afbraak & aanbouw

Renoveren, dat betekent afbreken en weer opbouwen of aanbouwen. Onze metsers weten als geen ander wat daarbij komt kijken. Of je nu een bestaande woning wil uitbreiden, een garage wenst te laten bouwen of een extra aanbouw wil voorzien, alles is mogelijk. Wij breken bestaande muren af en trekken nieuwe muren op waar nodig.

Steunbalken plaatsen

Poutrels of steunbalken plaatsen is vaak onderdeel van een renovatie of verbouwing. Het is een goede oplossing wanneer je bijvoorbeeld een steunmuur wil afbreken. Dat is echter precisiewerk, en bij RN-P Bouwwerken weten we als geen ander hoe dit moet. Een correct en veilig verloop bij het plaatsen van steunbalken en alle andere verbouwingswerken, wij staan daarvoor garant!

renovatiewerken-r-np-bouwwerken

Prijzen verbouwingswerken

Wil je graag meer inzicht in de kostprijs van de verbouwingswerken of renovatiewerken die je voor ogen had? Of wil je weten op welke termijn R-NP de nodige verbouwingen kan uitvoeren? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of inzicht in de praktische kant van zaken. Onze experten lichten elk onderdeel van de renovatiewerken graag op een transparante manier toe.

Onze realisaties