R-NP Woningbouw werd door een projectontwikkelaar aangesproken als ruwbouwaannemer voor een appartementsblok in Wijnegem. Naast de 6 appartementen voor particulieren, moest het gebouw ook beschikken over een grote handelsruimte onderaan het gebouw.

Complete ruwbouw

Een goede basis leggen, dat is waar de ruwbouwwerken van R-NP voor staan. En dat is ook precies wat we deden voor dit project in Wijnegem. R-NP ontfermde zich over de volledige ruwbouw, inclusief kelder en ondergrondse parking. Concreet ging het dan over: fundering-, riolering, -en betonwerken. De volledige ruwbouw nam een stevige 8 maanden in beslag. De afwerking van het gebouw werd nadien verzorgd door een andere partij.

Gevelsteen uit dunbedmortel

De gevelsteen van het appartementsgebouw werd volledig uitgevoerd in dunbedmortel (of lijmmortel). Dunbedmortels zorgen voor dunne voegen (4 tot 8mm) en kunnen gemetseld worden met een (kleiner) truweel. Door gebruik te maken van dit alternatief voor verlijmde gevelstenen, kreeg de gevel van het gebouw een strak en modern aanzicht.

Contact opnemen voor een gelijkaardig project?

Ben jij projectontwikkelaar en ben jij op zoek naar een ruwbouwaannemer voor jouw project? Een Appartementsgebouw of een vrijstaande woning? R-NP luistert graag naar jouw specifieke noden. Neem zeker contact op of vraag een offerte op maat aan.