Platte daken met EPDM folie

Is de ruwbouw van jouw nieuwe woning in volle opbouw en is het tijd om na te denken over de plaatsing van het plat dak? Of is het dak van jouw huidige woning dringend aan een renovatie toe? EPDM folie is het ideale materiaal om platte daken mee af te werken. 

Wat is EPDM dakbedekking?

EPDM is een folie die geschikt is voor de bedekking van elk soort plat dak. De folie is te verkrijgen in verschillende maten en kan perfect passend gemaakt worden voor jouw dak doordat steeds de juiste lengtemaat uitgesneden wordt. 

EPDM als dakbedekking heeft tal van voordelen:

  • Het is een sterke folie met uitstekende waterdichtheid. Doordat het uitermate bestand is tegen water en vochtigheid blijft je woning zonder problemen droog. 
  • De folie is extreem rekbaar, tot wel 400%, waardoor het perfect passend gemaakt kan worden. Daarnaast maakt het ook dat je maar weinig materiaal nodig hebt voor de afwerking. 
  • EPDM gaat jarenlang mee, ondanks invloed van allerlei weersomstandigheden, zodat je na de afwerking van je nieuwbouw of na een renovatie lang niet naar je plat dak moet omkijken. Wist je trouwens dat het 100% recycleerbaar is? Zo maak je met EPDM op je dak een duurzame keuze. 

EPDM-daken door R-NP woningbouw

Op R-NP kan je niet alleen rekenen voor het plaatsen van de ruwbouw en de afwerking van jouw nieuwbouwwoning, we voorzien ook de volledige afwerking van platte daken. We werken daarvoor enkel met de beste materialen, denk maar aan de hoogste kwaliteit aan isolatiemateriaal en innovatieve dakprofielen. 

En ook voor de volledige renovatie van platte daken kan je beroep doen op R-NP. 

De prijs van een EPDM-dak

Wil je graag meer inzicht in de kostprijs van een volledig afgewerkt EPDM-dak voor jouw nieuwbouw of renovatie? Of wil je weten op welke termijn R-NP de nodige verbouwingen kan uitvoeren?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.