Stenen metsen, ons vak!

Nieuwbouw of verbouwingen op de planning? Een leuke, maar weliswaar intense periode. Met de vakmannen van R-NP Woningbouw aan je zijde wordt het bouwen of verbouwen zonder zorgen. Voor alle ruwbouwwerken, bouw-en renovatiewerken groot of klein staan we voor je klaar.

Onze troeven

Onze jarenlange ervaring en focus op kwaliteit. Alsook de toewijding en persoonlijke service van de meewerkende zaakvoerders/broers is een groot voordee voor jou als klant. Eén vast contactpersoon van aanvang tot het einde van de nieuwbouw- of verbouwingswerken, daar heb je wat aan.

In opdracht van particulieren en bouwpromotoren verzorgen wij als Kempisch bouwbedrijf vooral ruwbouwwerken bij woonprojecten in de provincie Antwerpen. Stipt en steeds volgens budget. Onze no-nonsense aanpak en expertise in stenen wordt door onze ontelbare klanten geapprecieerd. Ben jij de volgende?

Waarmee kunnen wij je helpen?

R-NP Woningbouw staat in regio Antwerpen bekend als vakkundige partner voor ruwbouwerken en bouwwerken van alle aard, van nieuwbouwwoningen, renovaties en verbouwingswerken tot projectontwikkeling.

 

Onze realisaties

Al jarenlang helpen wij talloze klanten hun woondroom waar te maken. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of appartement of eerder een uitbreiding met aan-of uitbouw of algemene verbouwingswerken, R-NP mocht met trots al heel wat projecten afronden in de omgeving van Antwerpen.

Neem zeker een kijkje bij onze realisaties en laat je inspireren door de mogelijkheden van woningbouw.

Onze realisaties