Ruwbouwwerken Nuyens - Peeters Prinsenpad 138 - 2310 Rijkevorsel - België
Gsm : 0478 77 41 86
info@r-np.be
BTW BE0543 813 771

RENOVEREN

U kan bij Ruwbouwwerken Nuyens – Peeters niet enkel terecht voor het optrekken van nieuwbouwwoningen. Ook voor verbouwingen in Rijkevorsel en renovaties van bestaande woningen zit u goed bij ons. Wij nemen hierbij alle metswerken van a tot z voor onze rekening.

Een uitbreiding van uw bestaande woning

Uw bestaande woning uitbreiden met een extra kamer? Een garage laten bouwen? Bestaande ruimten groter maken, of net indelen om een bijkomende ruimte te creëren? Alles is mogelijk. Wij breken bestaande muren af en trekken nieuwe muren op waar nodig.

Gespecialiseerd in steunbalken

Een andere specialiteit waarin wij ons verdiept hebben, is het plaatsen van poutrels of steunbalken. Dit is een goede oplossing wanneer u bijvoorbeeld een steunmuur wil afbreken: door het plaatsen van steunbalken, kan u dit zonder problemen doen. Het spreekt voor zich dat dit een zeer delicate job is, die de nodige ervaring vereist. Wij beschikken over die ervaring en verzekeren dan ook dat al onze werken correct en veilig verlopen. Zo kan u op beide oren slapen.

Contact opnemen

Wenst u gebruik te maken van onze diensten regio Rijkevorsel? Heeft u nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier verder.

Back to Top