Ruwbouwwerken Nuyens - Peeters Prinsenpad 138 - 2310 Rijkevorsel - België
Gsm : 0478 77 41 86
info@r-np.be
BTW BE0543 813 771

Nieuwbouw

Een baksteen in de maag? Doe voor uw nieuwbouw  een beroep op Ruwbouwwerken Nuyens – Peeters.

Iedere bouwstijl

Wij hebben een ruime ervaring in de ruwbouw van allerlei soorten woningen, of het nu een rijhuis, vrijstaande woning of riante villa betreft. Wij kunnen ook werken in elke gewenste bouwstijl. Alles hangt volledig af van uw wensen en de plannen van de architect.

De volledige ruwbouw

U kan bij ons terecht voor de volledige ruwbouw van uw woning. Wij nemen hierbij alle bijhorende werken voor onze rekening: van de fundering over metselwerken tot het plaatsen van een gevelsteen. Ook voor het optrekken van bijgebouwen zoals garages kan u op ons rekenen. Nuyens-Peeters uit Rijkevorsel specialiseert zich in ruwbouw en alles wat daarbij komt kijken. Voor afwerkingen zoals bezetten en het leggen van vloeren, kunnen wij indien gewenst samenwerken met andere vakmannen. Wij werken ook zelf regelmatig in onderaanneming.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen? Als familiebedrijf geloven wij in een persoonlijke dienstverlening en een duidelijke, open communicatie. U kan dan ook steeds contact met ons opnemen met al uw vragen. Wij maken ook graag een vrijblijvende offerte op.

Back to Top